Varemerke

Hva er et varemerke?

ET VAREMERKE SKILLER DEG OG PRODUKTENE DINE FRA KONKURRENTENE
Hvorfor trenger du et varemerke? Enkelt sagt, hvis du ikke registrerer varemerket ditt, kan noen andre gjøre det!
Ved å registrere varemerket ditt vil du ha rett til å bruke varemerket som et kjennemerke for produktene og tjenestene dine.
Et registrert varemerke beskytter ditt eksakte merke, og dekker også merker som ligner på ditt. Når varemerket ditt er registrert, kan du hindre andre i å bruke merket ditt. Hvis noen bruker eller misbruker varemerket ditt, kan du kreve erstatning. Med et registrert varemerke står du betydelig sterkere når du gjør nye avtaler med potensielle investorer og kunder.

Ordmerker

Et ordmerke er et navn, ord eller uttrykk som indikerer hvem som står bak et gitt produkt eller tjeneste. Et ordmerke er en ren tekstbeskyttelse, uten grafiske elementer. Når du registrerer et ordmerke, får du enerett til bruk av det ordet.

Grafisk Merke

Et grafisk merke er ikke direkte knyttet til et navn eller en setning, selv om de kan inneholde dem. I stedet gjelder beskyttelsen selve designet eller bildet. På samme måte som for ordmerker, beskytter grafiske merker også design som er like og som kan forveksles.

Lave priser

Våre tekniske løsninger gjør at vi kan holde prisene svært lave uten at det går på bekostning av kvalitet eller sikkerhet.

Juridisk oppfølging

Advokater gjennomgår alle varemerkeregistreringer som er via oss før de sendes til det aktuelle registreringsbyrået.

Sverige, Norge, EU og USA

Vi tilbyr varemerkeregistreringer i flere regioner og kontinenter. Vi tilbyr også skreddersydde registreringer i tillegg til vår portefølje med land som vi allerede administrerer.

Interessert?

Fyll ut skjemaet under, og en av våre eksperter vil ta kontakt med deg