Om Oss

\ Om Oss \

Hvem vi er

ProSelskap er et selskap basert i Bulgaria som har et mål om å hjelpe gründere med alt de trenger for å starte sin egen virksomhet på ett sted. Våre erfarne eksperter vil hjelpe deg med alt du måtte trenge på veien, og vil gjøre prosessen enklere slik at du kan senke skuldrene og slippe å bekymre deg over alt det juridiske.
Siden vi startet med dette for 12 år siden har vi lært mye, og streber alltid etter å gjøre det enklere for våre kunder å komme i gang med registreringsprosessen. Vi har per dags dato 5000 fornøyde kunder på 5 kontinenter. Ta kontakt oss med på oss på telefon og gjør deg kjent med fordelene ved å samarbeide med fagfolk.

Vår ekspertise

Prosessen fra kundens valg av bedriftsform til å utforming av logo kan være overveldende, og derfor har vi forenklet denne prosessen. ABCSelskap har de beste ekspertene og alt du trenger for å starte din egen virksomhet!
I dag er vi de desidert største leverandørene av bedriftsregistreringer i Skandinavia. Vi har kontorer over hele verden som leverer tjenester til kunder på 5 forskjellige kontinenter, noe som gir oss et forsprang sammenlignet med konkurrentene våre når det gjelder å levere utmerkede tjenester til våre kunder. Med på laget har vi også advokater som har jobbet som rådgivere for Finansdepartmentet.
For å møte kravene til det fartsfylte forretningsmiljøet som vi nå lever i, har ABCSelskap utviklet en programvare som gjør det mulig for bedrifter å etablere seg raskere. Dette sparer kundene for både tid og penger, noe som gjør registreringsprosessen til en lek.

Slik kan du kontakte oss

Hvis du foretrekker tradisjonell kommunikasjon, kan du kontakte oss med detaljene nedenfor eller bruke chatten til å snakke med en av våre veiledere nå.

\ vår visjon \

Hva vi har å tilby

Tradisjonell selskapsinkorporering
0%
Varemerker
0%
Selskapets hjemmeside
0%